Studiecoaching

Studerende leerling

Bij Integrales bieden we naast vakinhoudelijke bijles ook studiecoaching ("leren leren") aan. Wat ons uniek maakt:

 • Individuele aanpak:
  Onze begeleiders helpen elke jongere individueel in de zoektocht naar een optimale studiemethode. Afhankelijk van de sterktes, zwaktes en persoonlijkheid van de jongere wordt een geschikte studiemethode aangereikt en ingeoefend.
   
 • Smartschool schoolagenda integratie:
  Ouders en leerlingen kunnen ons indien gewenst toegang verlenen tot de schoolagenda. Zo blijven jouw lesgevers automatisch op de hoogte van de lesonderwerpen die op school behandeld worden en wanneer er toetsen gepland staan. Bovendien kunnen we je ook proactief hulp aanbieden op basis van je schoolagenda, voor de vakken waarvoor jij dat wil.
   
 • Communicatie met de ouders:
  Onze begeleiders houden de ouders op de hoogte van de vorderingen die gemaakt worden. Waar nodig worden concrete acties voorgesteld zoals het maken van bepaalde oefeningen, of het inplannen van een extra sessie.
   
 • Samenwerking tussen teamleden:
  Bij Integrales bieden we een integrale aanpak. Vele jongeren worden bij ons geholpen door verschillende teamleden, bijvoorbeeld omdat ze op verschillende vlakken begeleiding kunnen gebruiken. Achter de schermen wisselen onze teamleden de nodige informatie uit, zodat een consistente begeleiding gegarandeerd wordt.

 

Bekijk onze teamleden die studiecoaching aanbieden

Workshops 'Leren Studeren'