Locaties

Edegem

 

In onze praktijk in Edegem bieden we de meeste begeleiding aan. Elke ruimte werd zorgvuldig ingericht zodat jongeren voelen dat ze welkom zijn. In deze rustige omgeving helpen onze teamleden jongeren zich ontwikkelen en bijleren. We streven in onze begeleiding de hoogste kwaliteit na en onze praktijk straalt dit uit.

De Integrales praktijk bevindt zich in de Kontichstraat 73 in Edegem. Auto- en fietsparking zijn voorzien en er is vlotte bereikbaarheid via buslijnen 32, 91, 92, 130, 131 en 135.

Online

 

Ons team biedt online begeleiding aan via videocall. We zijn hiervoor professioneel uitgerust om de hoogste kwaliteit te bieden. Op de foto zie je ons teamlid Boris bijles chemie geven, omgeven door souvenirs van zijn rijkgevulde carrière in het buitenland.

Je kan dus van overal bij Integrales terecht!

De filmstudio van waaruit Boris online lesgeeft.

Tervuren

 

Teamlid Boris biedt zijn bijles chemie zowel online aan, als bij hem thuis in Tervuren. Daar heeft hij een labo ter beschikking, waarin leerlingen praktisch aan de slag kunnen gaan door experimenten uit te voeren. Op de foto's zie je één van zijn leerlingen aan het werk.