Bijles

Jort Van Den Kieboom geeft bijles

Bij Integrales staan we paraat om jongeren te helpen met vakinhoudelijke bijles. Wat ons uniek maakt:

 • Professionele lesgevers:

  Wij werken uitsluitend met gepassioneerde lesgevers, die expert zijn in hun vakgebied. Bij Integrales staat kwaliteit immers steeds boven kwantiteit. Je kiest steeds zelf van welke lesgever je les wil krijgen.

   
 • Smartschool schoolagenda integratie:

  Ouders en leerlingen kunnen ons indien gewenst toegang verlenen tot de schoolagenda. Zo blijven jouw lesgevers automatisch op de hoogte van de lesonderwerpen die op school behandeld worden en wanneer er toetsen gepland staan. Bovendien kunnen we je ook proactief hulp aanbieden op basis van je schoolagenda, voor de vakken waarvoor jij dat wil.

   
 • Communicatie met de ouders:

  Na elke bijles stelt de lesgever een verslag op. Hierin beschrijft de lesgever de behandelde onderwerpen en hoe de leerling/student er voor staat. Waar nodig worden concrete acties voorgesteld zoals het maken van bepaalde oefeningen, of het inplannen van een extra les. Zo blijven ouders goed op de hoogte van de vorderingen.

   
 • Samenwerking tussen teamleden:

  Bij Integrales bieden we een integrale aanpak. Vele jongeren worden bij ons geholpen door verschillende teamleden, bijvoorbeeld omdat ze op verschillende vlakken begeleiding kunnen gebruiken. Achter de schermen wisselen onze teamleden de nodige informatie uit, zodat een consistente begeleiding gegarandeerd wordt.

   

Bekijk onze teamleden die bijles aanbieden