Begeleid studeren

Studerende leerlingen

Bij Integrales bieden we naast vakinhoudelijke bijles ook begeleide studiesessies aan. Wat ons uniek maakt:

 • Groepsgevoel:
  Tijdens begeleide studiesessies komen verschillende leerlingen, die elkaar niet hoeven te kennen, samen studeren in onze praktijk. Zo krijgen leerlingen het gevoel dat ze er niet alleen voor staan. De inrichting van onze praktijk, met foto's van studerende leerlingen, versterkt dit gevoel. Waar mogelijk legt de begeleider linken tussen de onderwerpen die de verschillende leerlingen studeren. Zo begrijpen leerlingen dat de leerstof die ze studeren later nog van belang is.
   
 • Begeleiding door experten:
  Onze teamleden die begeleide studiesessies aanbieden, kunnen meteen inpikken bij eender welke leerstof die de jongere studeert. De begeleider beantwoordt beurtelings vragen, behoedt voor typische valkuilen, geeft studietips en voorziet extra oefeningen waar nodig. Dergelijke begeleiding, ongeacht het studiejaar en de studierichting, is enkel mogelijk door de uitmuntende vakkennis en de jarenlange ervaring van onze begeleiders.
   
 • Samenwerking tussen teamleden:
  Bij Integrales bieden we een integrale aanpak. Vele jongeren worden bij ons geholpen door verschillende teamleden, bijvoorbeeld omdat ze op verschillende vlakken begeleiding kunnen gebruiken. Achter de schermen wisselen onze teamleden de nodige informatie uit, zodat een consistente begeleiding gegarandeerd wordt.

 

Bekijk onze teamleden die begeleide studiesessies aanbieden