Toelatingsexamen Geneeskunde

Leerling bereidt zich voor op toelatingsexamen geneeskunde

Bij Integrales bieden we naast gerichte voorbereiding voor het toelatingsexamen geneeskunde. Wat ons uniek maakt:

 

 • Individuele en volledige aanpak:

  Voor elke leerling wordt een begeleiding op maat samengesteld. We kunnen helpen met alle delen van het toelatingsexamen, zowel het deel Kennis en Inzicht in de Wetenschappen (KIW) als het deel Generieke Competenties (GC). Tijdens de begeleiding kunnen ook proefexamens worden opgelost. Tot slot kan ook de praktische aanpak van het examen besproken worden, zoals hoe ga je het beste om met de giscorrectie of hoe kan je je het beste voorbereiden?

   
 • Lesgevers zijn ervaringsdeskundige:

  Onze begeleiders voor het toelatingsexamen geneeskunde zijn zelf geslaagd zijn voor het toelatingsexamen en zijn goed vertrouwd met de opleiding Geneeskunde. Zij helpen je dus te slagen én kunnen je ook al een inkijk geven in de daaropvolgende opleiding.

   
 • Samenwerking tussen teamleden:

  Bij Integrales bieden we een integrale aanpak. Vele jongeren worden bij ons geholpen door verschillende teamleden, bijvoorbeeld omdat ze op verschillende vlakken begeleiding kunnen gebruiken. Achter de schermen wisselen onze teamleden de nodige informatie uit, zodat een consistente begeleiding gegarandeerd wordt.

 

Bekijk onze teamleden die begeleiding aanbieden voor het toelatingsexamen geneeskunde