Tobias
Buyst

Tobias Buyst
Tobias is burgerlijk ingenieur in wording, doorwinterde scout en trampolinespringer.
Bijles aardrijkskunde
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Gent
Bijles chemie
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Gent
Bijles fysica
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Gent
Bijles Nederlands
Lager onderwijs
Gent
Bijles wereldoriëntatie
Lager onderwijs
Gent
Bijles wiskunde
Lager onderwijs
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Gent

Studies

 

Van jongs af heeft Tobias een brede interesse in alles wat met wiskunde, wetenschappen en technologie te maken heeft. In het secundair onderwijs studeerde Tobias Wetenschappen-Wiskunde aan het GO! Atheneum Voskenslaan te Gent.

Hij slaagde voor de voorrondes van de Vlaamse olympiades voor wiskunde én alle wetenschapsdisciplines. Met een elfde plaats in de finale van de Vlaamse Geografie Olympiade in 2023 zette hij de kers op de taart.

Momenteel studeert Tobias voor burgerlijk ingenieur aan de UGent.

Tobias Buyst als finalist van de Vlaamse Geografie olympiade

Bijles

 

Tobias geeft al bijles sinds hij in het vierde middelbaar zat. Hij startte als vrijwilliger bij de Bollekensschool te Gent waar hij bijles en huiswerkbegeleiding gaf aan lagereschoolkinderen met een moeilijke thuissituatie. Sinds het eerste middelbaar is hij ook de hulplijn bij uitstek voor vrienden wanneer ze een concept of oefening niet begrepen. Door de combinatie van zijn jonge leeftijd én de nodige ervaring, kan hij makkelijk een band opbouwen met leerlingen én de leerstof verduidelijken.

Tobias geeft zowel bijles op zijn kot, gelegen aan het Sint-Pieters station te Gent, als bij leerlingen thuis (in Gent).

Vrije tijd

 

Naast studeren en bijles geven, heeft Tobias nog veel andere bezigheden. Sinds zijn zevende verjaardag springt hij trampoline in een turnclub en inmiddels geeft hij ook zelf al jarenlang trampolinetraining.

Daarnaast is Tobias scout in hart en nieren met als totem Charismatische Caracara. Deze totem symboliseert zijn durf, intelligentie, nieuwsgierigheid en sociale eigenschappen. Tobias neemt binnen de scouts nu met plezier verantwoordelijkheid op als leider.

Tot slot is Tobias geïnteresseerd in (elektronische) muziek. In het zesde middelbaar organiseerde hij met zijn beste vriend het succesvol evenement "No Excuses" voor honderden toeschouwers dat een podium bood aan opkomend Gents talent.