Sandra
Schenkel

Sandra wint een dualton
Sandra is leerkracht wiskunde en geeft online les vanuit Spanje, waar ze in 2018 naartoe verhuisde om haar droom als duatlon topsporter waar te maken.
Bijles wiskunde
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Online

Opleiding en ervaring

 

In 2009 studeerde Sandra af als bewegingswetenschapper aan de Katholieke Universiteit Leuven. Haar passie voor onderwijs leidde haar in 2011 tot het lerarendiploma wiskunde aan de Katholieke Hogeschool Leuven. Vervolgens ging ze onmiddellijk aan de slag als leerkracht wiskunde in het Atheneum van Tervuren waar ze gedurende zeven jaar met veel passie dit vak onderwees aan leerlingen uit alle studiejaren en verschillende studierichtingen.

Topsporter en dierenvriend

 

In 2018 verhuisde Sandra naar Spanje om haar droom als duatlon topsporter waar te maken. Naast de vele races waaraan ze deelneemt, is Sandra ook actief als vrijwilligster in de lokale dierenopvang van Aracena. Ze vangt verwaarloosde en mishandelde honden op en gaat op zoek naar het ideale adoptiegezin.

Bijlesleraar

Ondanks haar verhuis naar het buitenland, is Sandra actief gebleven als leerkracht. Via online lessen begeleidt ze jongeren uit Spanje, Nederland en België om het beste uit zichzelf te halen op school. Sandra zorgt steeds voor een begeleiding op maat van de leerling: leerlingen met een achterstand worden geremediëerd en daarnaast worden wiskundeknobbels geholpen om te excelleren in wiskundewedstrijden. 

Door haar vele jaren onderwijservaring is Sandra vertrouwd met de leerplannen van de verschillende onderwijsnetten en weet ze precies wat er van leerlingen verwacht wordt op toetsen en examens. Wil je niets aan het toeval overlaten en wil je efficiënt en effectief met je leerstof leren omgaan, neem dan zeker contact met haar op!

 • Sandra geeft les met haar hele hart en motiveert elke keer weer. Ze is gedreven en werkt zeer efficiënt, maar bovenal persoonlijk. Daardoor haal ik naast betere resultaten ook voldoending en plezier uit haar lessen.
  Nelle (vierde middelbaar)
 • Sandra is een op en top motivator. Ze heeft er voor gezorgd dat onze beide kinderen alle leerstof uitgebreid en verdiept gezien hebben zodat ze volgend schooljaar zonder problemen kunnen starten. De kinderen hier vinden haar de tofste en coolste leerkracht wiskunde die ze al gehad hebben. Wij zijn als ouders alleszins super tevreden van de aanpak op maat van het kind.
  Eva (mama)
 • Ik ben vorig jaar begonnen met bijles nemen bij Sandra. Dit was een van mijn beste beslissingen ooit. Ze heeft mijn punten enorm naar boven helpen halen en ik kan nu veel zelfstandiger studeren dankzij haar. Ze legt alles super goed uit en heeft veel extra oefeningen en uitdagingen. BEDANKT!!
  Lumi (vierde middelbaar)
 • Ik heb vandaag mijn resultaten gekregen van mijn examens. Voor wiskunde heb ik op mijn examen 75% gehaald. Bedankt voor uw hulp en prettige feestdagen. 😊
  Reina (tweede middelbaar)
 • Integrales biedt ondersteuning op maat. Zowel online als op locatie, de bijlessen worden gegeven door vakmensen met jaren ervaring voor de klas, waardoor de lessen uitermate goed aansluiten op de lessen op school.

  Naast de leerlingen die kampen met achterstanden, helpen de leraren zoals Sandra Schenkel ook leerlingen die extra uitdaging nodig hebben.
  Fernand (papa)
 • De lessen waren leuk en persoonlijk en hielpen me heel snel beter te worden in wiskunde. Sandra is erg aardig en maakte het leren leuk. Zou haar 100% aanbevelen aan mijn vrienden of klasgenoten. Door haar lessen haalde ik hele goede cijfers en kon ik zelfs meedoen aan wiskundewedstrijden! Ze is een geweldige leraar.
  Mencia (vijfde middelbaar)

Aanbod

 
Beschrijving
Tarief
Afspraak maken
Kennismaking

Sandra is vertrouwd met alle leerstof wiskunde van het secundair onderwijs. Hierdoor is een kennismakingsgesprek vaak overbodig. Indien u toch graag op voorhand iets met Sandra bespreekt, dan kan u haar een e-mail sturen. Sandra zal dit dan via e-mail of telefonisch opvolgen. Bij het boeken van een privéles, kan u sowieso ook opmerkingen meegeven.

Gratis en vrijblijvend Stuur een e-mail naar sandra@integrales.be
Privéles

Intensieve privéles met maximale leerwinst. Ideaal om een leerachterstand in te halen. Verslag van de bijles met opmerkingen en aanbevelingen wordt nadien bezorgd aan de leerling en/of ouder(s).

€55 voor 1 uur of voordeelpakket: 10 x 1 uur voor €490

€100 voor 2 uur of voordeelpakket: 10 x 2 uur voor €890

Privéles van 1 uur via videocall

Voordeelpakket: 10 privélessen van 1 uur

Privéles van 2 uur via videocall

Voordeelpakket: 10 privélessen van 2 uur

Back to school workshops
Fris samen met Sandra de nodige voorkennis op om het nieuwe schooljaar vlot en met vertrouwen te starten! het nieuwe schooljaar.

€25 voor 1 uur

Max. 5 deelnemers

Workshop "Rekenen met machten"

Workshop "Rekenen met veeltermen"

Workshop "Merkwaardige producten"