Max
Müller

Max voor boekenrek
Max is biochemicus en biotechnoloog. Hij werkt bij Pfizer waar hij instaat voor de veiligheid van medicatie en vaccins.
Bijles biochemie
Bachelor
Edegem
Bijles biologie
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Bachelor
Edegem
Bijles biomedische wetenschappen
Bachelor
Edegem
Bijles chemie
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Bachelor
Edegem
Bijles geschiedenis
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Edegem
Bijles natuurwetenschappen
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Edegem

Max Müller studeerde af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Biochemie en Biotechnologie. Voor zijn thesis bracht hij eiwitten en eiwitinteracties in kaart bij een beginnende infectie van het humaan papillomavirus. Zo zocht hij naar een eenvoudige manier om baarmoederhalskanker te detecteren. Nu werkt Max als project ingenieur bij Pfizer waar hij ervoor zorgt dat vaccins en andere medicatie veilig zijn voor patiënten.

 

Het leven draait om bijleren bij Max. Van muziek tot de kleinste details in computerprogramma’s of eiwitinteracties. Max is steeds leergierig en wil zoveel mogelijk informatie in zich opnemen. Vervolgens deelt hij deze inzichten graag met anderen. Max houdt ervan om studenten te motiveren voor de onderwerpen waarvoor hij zelf ook gepassioneerd is.

 

Max geeft graag les vanuit de basis om dan op te bouwen naar meer specifieke en toegepaste thema’s. Zo laat hij studenten zich stapsgewijs ontwikkelen. Max is een rustige persoon die de student op een bedachtzame manier leerstof aanleert.

Aanbod

 
Beschrijving
Tarief
Afspraak maken
Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek leer je Max kennen en worden de schoolresultaten besproken. Max peilt naar de inschatting van de ouder(s) en de mening van de jongere zelf. Vervolgens combineert Max dit met zijn eigen ervaring, om tot een concreet voorstel van begeleiding te komen.

Gratis en vrijblijvend

Kennismakingsgesprek via videocall

Privéles

Intensieve privéles met maximale leerwinst. Ideaal om een leerachterstand in te halen. Verslag van de bijles met opmerkingen en aanbevelingen wordt nadien bezorgd aan de leerling en/of ouder(s).

€100 voor een privéles van twee uur

Privéles in Edegem