Boris
Artemieff

Boris voor graffiti muur
Boris is chemisch ingenieur en hielp tal van bedrijven uitbouwen in het verre buitenland.
Bijles chemie
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Online

Studies en carrière

 

Boris behaalde zijn master chemische ingenieurstechnieken aan de KdG (Universiteit Antwerpen). Na zijn studies is Boris naar Azië vertrokken en heeft daar zijn loopbaan in industriële en commerciële ondernemingen opgebouwd. 

In 2012 verhuisde hij terug naar Europa en ontdekte hij zijn passie voor lesgeven en coachen. Sindsdien heeft hij lesgegeven in Frankrijk en België, zowel op universitair als middelbaar niveau. Zijn lerarendiploma behaalde hij aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tevens is hij erg actief in het FabLab en Citizen Science gebeuren, en begeleidde hij verschillende organisaties met het opzetten van STEM-projecten.

Boris

Bijlesleraar

 

Naast zijn job in het dagonderwijs, geeft Boris begeleiding chemie. Heb je remediëring nodig omdat je ergens een achterstand hebt opgelopen of ben je een wetenschapsknobbel die zich wil voorbereiden op een ingangsexamen of een wedstrijd? Boris zorgt steeds voor begeleiding op maat van elke leerling.

Boris biedt zowel online bijlessen aan vanuit zijn filmstudio, als live bijlessen bij hem thuis in Tervuren. In Tervuren heeft Boris bovendien een eigen labo ter beschikking waar leerlingen praktisch aan de slag kunnen gaan door experimenten uit te voeren.

Aanbod

 
Beschrijving
Tarief
Afspraak maken
Kennismaking

Boris is vertrouwd met alle leerstof chemie van het secundair onderwijs. Hierdoor is een kennismakingsgesprek vaak overbodig. Indien u toch graag op voorhand iets met Boris bespreekt, dan kan u hem een e-mail sturen. Boris zal dit dan via e-mail of telefonisch opvolgen. Bij het boeken van een privéles, kan u sowieso ook opmerkingen meegeven.

Gratis en vrijblijvend Stuur een e-mail naar boris@integrales.be
Privéles

Intensieve privéles met maximale leerwinst. Verslag van de bijles met opmerkingen en aanbevelingen wordt nadien bezorgd aan de leerling en/of ouder(s).

€53 voor één uur

€100 voor twee uur

Eén uur privéles in Tervuren

Twee uur privéles in Tervuren

Eén uur privéles via videocall

Twee uur privéles via videocall

Privépracticum

Boris gaat samen met de leerling praktisch aan de slag in zijn chemie laboratorium.

€120 voor twee uur

Twee uur privépracticum in Tervuren