Boris
Artemieff

Boris voor graffiti muur
Boris is chemisch ingenieur en hielp tal van bedrijven uitbouwen in het verre buitenland.
Bijles chemie
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Online
Tervuren

Studies en carrière

 

Boris behaalde zijn master chemische ingenieurstechnieken aan de KdG (Universiteit Antwerpen). Na zijn studies is Boris naar Azië vertrokken en heeft daar zijn loopbaan in industriële en commerciële ondernemingen opgebouwd. 

In 2012 verhuisde hij terug naar Europa en ontdekte hij zijn passie voor lesgeven en coachen. Sindsdien heeft hij lesgegeven in Frankrijk en België, zowel op universitair als middelbaar niveau. Zijn lerarendiploma behaalde hij aan de Katholieke Hogeschool Leuven. Tevens is hij erg actief in het FabLab en Citizen Science gebeuren, en begeleidde hij verschillende organisaties met het opzetten van STEM-projecten.

Boris

Bijlesleraar

 

Naast zijn job in het dagonderwijs, geeft Boris begeleiding chemie. Heb je remediëring nodig omdat je ergens een achterstand hebt opgelopen of ben je een wetenschapsknobbel die zich wil voorbereiden op een ingangsexamen of een wedstrijd? Boris zorgt steeds voor begeleiding op maat van elke leerling.

Boris biedt zowel online bijlessen aan vanuit zijn filmstudio, als live bijlessen bij hem thuis in Tervuren. In Tervuren heeft Boris bovendien een eigen labo ter beschikking waar leerlingen praktisch aan de slag kunnen gaan door experimenten uit te voeren.

Aanbod

 
Beschrijving
Tarief
Afspraak maken
Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek leer je Boris kennen en worden de schoolresultaten besproken. Boris peilt naar de inschatting van de ouder(s) en de mening van de jongere zelf. Vervolgens combineert Boris dit met zijn eigen ervaring, om tot een concreet voorstel van begeleiding te komen.

Gratis en vrijblijvend

Kennismakingsgesprek via videocall

Privéles

Intensieve privéles met maximale leerwinst. Verslag van de bijles met opmerkingen en aanbevelingen wordt nadien bezorgd aan de leerling en/of ouder(s).

€50 voor een privéles van één uur

Privéles in Tervuren (mogelijkheid tot practicum)

Privéles via videocall