Gezin

Marie met haar dochter

Bij Integrales staan we klaar om jongeren en ouders te helpen met het verbeteren van de gezinssituatie. Wat ons uniek maakt:

 • Hulp voor jongeren én ouders:
  Onze begeleiders leren jouw gezinssituatie kennen en zoeken uit waar het schoentje knelt. Vervolgens zoeken we uit hoe we de relatie kunnen herstellen. Dit kan door coaching met de jongere(n), de ouder(s), of beide samen.
   
 • Communicatie tussen ouder(s) en kind:
  Om de gezinssituatie te verbeteren is het essentieel dat kinderen en ouders elkaar leren begrijpen. Via coaching kunnen kinderen, tieners en ouders onderling leren communiceren op een open en respectvolle manier. Voor kinderen die nog te jong zijn om te coachen, hulp weigeren of niet willen praten, hebben we een gediplomeerde kindertolk in huis.
   
 • Samenwerking tussen teamleden:
  Bij Integrales bieden we een integrale aanpak. Vele jongeren worden bij ons geholpen door verschillende teamleden, bijvoorbeeld omdat ze op verschillende vlakken begeleiding kunnen gebruiken. Achter de schermen wisselen onze teamleden vertrouwelijk de nodige informatie uit, zodat een consistente begeleiding gegarandeerd wordt.

 

Bekijk onze teamleden die gezinscoaching aanbieden