Andrei
Covaci

Andrei speelt gitaar
Andrei is fysicus, muzikant en specialiseert zich in artificiële intelligentie.
Bijles fysica
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Edegem
Bijles wiskunde
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Edegem
Begeleid studeren fysica
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Edegem
Begeleid studeren wiskunde
1e graad sec. ond.
2e graad sec. ond.
3e graad sec. ond.
Edegem

Studies

 

Andrei finaliseert momenteel zijn opleiding tot Master in de Fysica aan de UGent, na een succesvolle Bacheloropleiding aan de UAntwerpen. Voor zijn Master thesis verdiept Andrei zich in nieuwe computertechnieken zoals Machine Learning om betere weer- en klimaatmodellen op te stellen. Andrei is dus geen saaie leerkracht die al 20 jaar hetzelfde vertelt, maar iemand die goed op de hoogte is van wat er zich afspeelt op de "cutting edge" van wetenschap en technologie.

Andrei schrijft op een schoolbord

Bijlesleraar

 

Andrei begon reeds met bijles geven toen hij nog in het secundair onderwijs zat. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij dus al veel ervaring opgedaan. Inmiddels is Andrei uitgegroeid tot een uitstekend bijlesgever, die zijn plaats in het Integrales team meer dan verdient. Tijdens een les bij Andrei merk je meteen dat hij het hart op de goede plaats heeft en dat hij er alles aan zal doen om jou te helpen met het begrijpen van de leerstof. 

Vrije tijd

 

In zijn vrije tijd is Andrei muzikant. Hij heeft een grote liefde voor muziek luisteren én spelen. Hij speelde al in een aantal bands en heeft nu een soloproject. Als je hier interesse in hebt, zal Andrei jou graag zijn creaties laten horen!

Aanbod

 
Beschrijving
Tarief
Afspraak maken
Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek leer je Andrei kennen en worden de schoolresultaten besproken. Andrei peilt naar de inschatting van de ouder(s) en de mening van de jongere zelf. Vervolgens combineert Andrei dit met zijn eigen ervaring, om tot een concreet voorstel van begeleiding te komen.

Gratis en vrijblijvend

Kennismakingsgesprek in Edegem

Kennismakingsgesprek via videocall

Privéles

Intensieve privéles met maximale leerwinst. Ideaal om een leerachterstand in te halen. Verslag van de bijles met opmerkingen en aanbevelingen wordt nadien bezorgd aan de leerling en/of ouder(s).

€100 voor een privéles van twee uur

Privéles in Edegem

Privéles via videocall

Begeleide studiesessie

Geconcentreerd en efficiënt studeren onder begeleiding. Deelnemers krijgen beurtelings uitleg over de leerstof en tips om hun studiemethode te verbeteren.

Maximaal vier deelnemers.

€50 voor een begeleide studiesessie van twee uur

Begeleide studiesessie in Edegem, zitplaats zonder computer

Begeleide studiesessie in Edegem, zitplaats met computer